TOLDFRI – Ordrer er toldfrie og vil blive leveret direkte til din dør!
Topcoat

Hybrid geler

Vores produkter er beregnet til professionelle. Du vil finde dejlige pasteller og livlige farver, der holder deres nuance og holder på neglene i ugevis. De mærker, vi distribuerer, er internationalt anerkendte for gelens holdbarhed, farverne, der ikke efterlader nogen mærker, den perfekt konturformede børste og farven på hætten/flasken, der afspejler virkeligheden i den endelige nuance.

Forberedelsesløsninger

Uundværlig til semi-permanent manicure! Base Coat øger vedhæftningen af bygningsbaser eller gel, og når den påføres en korrekt forberedt negl, giver den perfekt vedhæftning og holdbart arbejde. Top Coat dedikeret til semi-permanent neglelak, gel og akryl giver langvarig modstand og en glans, der ikke falmer over tid. Beskytter farver mod gulning og misfarver ikke farver (sort efter belægning bliver ikke marineblå).

Konstruktionsgeler

Enfasede konstruktionsgeler, som ikke kræver en base, udviklet for at sikre den højeste grad af komfort for teknikeren. Mængden af støv under filning er minimal, og støvpartiklerne stiger ikke til luften. Geler adskiller sig i tæthed, farve og fleksibilitet. Efter hærdning kan konstruktionen ombygges ved hjælp af et elektrisk batteri eller en fræser.

Farvede geler

Den ideelle UV-maling til både avanceret mikromaling og simpel NailArt. Den er perfekt til konturer, skygger, skygger og ornamenter. Den har et dispersionslag og vi anbefaler et Toplag over dekorationer.

Løsninger til fjernelse

Ren kosmetisk acetone, af højeste kvalitet, nødvendig for fjernelse af den semi-permanente manicure.

Olier

Beriget med aminosyrer, ren keratin og vitamin A, E, D, vil duften af neglebåndsolier bringe smukke ferieminder tilbage hele året rundt.

Forme

Formene bruges sammen med neglestemplet! Fjerner den gennemsigtige folie, der beskytter formen mod ridser. Påfør stempelgelen på overfladen af formen, på det ønskede mønster. Brug en skraber til at fjerne - i en hurtig bevægelse - den overskydende gel fra formen. Tryk på stemplet på formen for at kopiere modellen og påfør derefter, med en let rullende bevægelse, stemplet på neglen.

Værktøj og tilbehør

Professionelt tilbehør til manicure og pedicure: mapper, paletter, byggeskabeloner, magnetiske blyanter til Cat Eye-effekten, Swarovski-krystaller, beskyttende puder og LED/UV-lamper.

Sæt

Den nye VENALISA VIP3 kollektion er officiel i Rumænien! 60 nye nuancer venter på, at du udelukkende opdager dem på www.topcoat.ro

akryl

Dipping Powder er et akrylpulver, der ikke kræver en UV-lampe for at tørre og er lettere end semi-permanent neglelak eller gel! At lave en manicure med akrylpulver er også ekstremt let og består af 4 enkle trin: påfør basen, indsæt neglen i pudderet, tør det overskydende pudder af med børsten, påfør pudderaktivatoren, og forsegl derefter.

LED/UV lamper

Vi tilbyder dig de bedste LED / UV-lamper, fra kendte producenter, som har bragt pålidelige og meget gode kvalitetsprodukter til negleteknikernes verden. LED'erne har en levetid på 50.000 timer. Timer 10, 30, 60 og 99 * sekunder. Low Heat Mode-funktionen (99 sekunder), der gradvist øger lysdiodernes effekt, så polymeriseringsprocessen af gelen på neglene foregår gradvist.

Inventar

Neglelakker kan hjælpe dig med at få fantastisk manicure! Vi leverer dem individuelt pakket i en gevindæske og du kan påføre dem (ved hjælp af en pincet eller en bambuspind) på hele neglen eller i forskellige modeller.