TOLDFRI – Ordrer er toldfrie og vil blive leveret direkte til din dør!
Topcoat

Til salg -  65   Zoom ind

Til salg - 65

15.6 kr.  (moms inkluderet)

Venalisa special edition semi-permanent neglelak 65 tilbyder intens glans, perfekt dækning og en meget pigmenteret farve, der holder i op til 4 uger.
Takket være den meget gode kvalitetsbørste er Venalisa semipermanent neglelak nem at påføre, ligesom en traditionel neglelak og selvnivellerende.
Det anbefales både til professionel brug i salonen og til manicure-vedligeholdelse derhjemme.

Anvendelsesvejledning :
1. Forbered den naturlige negl ved at affedte, rense og feje
2. Påfør et lag Venalisa Primer og lad det tørre (luft) i 40-60 sekunder
3. Påfør et tyndt lag Base Coat Venalisa og polymeriser (på lampen)
4. (Hvis du anvender gummibase, kan du også oprette spidsen)
5. Påfør Venalisa semi-permanent neglelak 65 i to tynde lag og hærd hvert lag med en lampe
6. Påfør Venalisa Top Coat, Matt Top Coat eller Tempered Top (afhængigt af den ønskede effekt) for langvarig modstand, beskyttelse og intens glans
7. Hærd det øverste lag med lampen og nyd dine smukke negle!

Instruktioner til fjernelse :
Venalisa semi-permanent neglelak 65 fjernes med et elektrisk batteri eller Soak Off Remover.
Hvis du vil bruge Soak Off Remover, så lad dine negle trække i Remover i 10-15 minutter og fjern derefter den semi-permanente neglelak med en metalspatel.

Farve: 65
Farve: {SHADE}
Samling: VIP2 (31-90)
Mærke: Venalisa
Mængde: 7,5 ml
48W LED-lampe: 60-90 sekunder
36W UV-lampe: 120 sekunder
Modstandsdygtighed: 3-4 uger


———

Alle vores produkter er 100% ORIGINAL og kommer direkte fra de officielle producenter.

Ordrer Topcoat er ledsaget af OVERENSSTEMMELSESCERTIFIKAT , der attesterer produkternes kvalitet.(5/5 stjerner)
Jeg er meget tilfreds med produkterne! Udover Venalisa VIP4 kollektionen købte jeg også 2 spider geler! Flotte farver og super pigmenteret. Jeg vender tilbage med en ny ordre!
Veronica K. – 31.01.2023
(5/5 stjerner)
Jeg er meget tilfreds med Venalisa neglelakker. Meget pigmenterede farver og en god pris. Toppen er meget blank og nem at påføre, ligesom bunden. Jeg vil helt sikkert vende tilbage med andre ordrer!
Oana C. – 19.01.2023
(5/5 stjerner)
Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af produkterne. Jeg blev positivt overrasket over neglelakkens nuance. Gummibaserne er fantastiske. Tak for den kvalitet du viser.
Corina L. – 17.01.2023
(5/5 stjerner)
Produkterne er af kvalitet, noget af sortimentet er svært at finde i andre netbutikker. Jeg kunne også finde Venalisa konstruktionsgeler eller stempelgel her, ikke kun neglelak. De bliver leveret super hurtigt. Du kan selv vælge, hvordan leveringen vil være, og under alle omstændigheder vil du modtage dem hurtigt. Priserne er super overkommelige. Virkelig fedt med Topcoat!
Sandra Laura M. – 16.01.2023
(5/5 stjerner)
Jeg bestilte Venalisa semi-permanent neglelak på anbefaling af en ven, og jeg er meget tilfreds. De har fantastisk dækning og holder i flere uger! Jeg vender tilbage med stor fornøjelse med nye ordrer.
Andrea C. – 25.11.2022
Se flere anmeldelser  
(5/5 stjerner)
Jeg er meget tilfreds med produkterne. Ordren ankom hurtigt, uden problemer. Produkterne er meget gode. Gelerne er smukke og nuancerne meget smukke. Jeg anbefaler med al tillid.
Adelina C. – 01.06.2023
(5/5 stjerner)
Meget gode og kvalitetsprodukter! Jeg anbefaler med kærlighed! Meget pigmenterede farver og holdbare baser. Kunderne er meget tilfredse. Ordren kom meget hurtigt.
Aurelia S. – 31.05.2023
(5/5 stjerner)
I øjeblikket har jeg ikke brugt dem, men de er meget fede. Jeg er meget tilfreds med hvordan de blev pakket ind. Hvert produkt i sin egen pose og hele ordren beskyttet af bobleplast. Jeg anbefaler med kærlighed!
Gabriela D. – 19.05.2023
(5/5 stjerner)
Jeg er på min anden ordre, og jeg er aldrig blevet skuffet. Kvalitetsprodukter, hurtig forsendelse. Gelerne er altid af god kvalitet, til en god pris. Neon geler fra Venalisa er meget pigmenterede.
Valentina V. – 18.05.2023
(5/5 stjerner)
Produkterne er meget gode og farverne ser ud præcis som på hjemmesiden. Ordren ankom hurtigt og alle produkter var meget godt pakket ind. Jeg bestiller snart igen.
Jucan Ancuta – 13.05.2023
Se flere anmeldelser