TOLDFRI – Ordrer er toldfrie og vil blive leveret direkte til din dør!
Topcoat

Hybrid geler

Vores produkter er beregnet til professionelle. Du vil finde dejlige pasteller og livlige farver, der holder deres nuance og holder på neglene i ugevis. De mærker, vi distribuerer, er internationalt anerkendte for gelens holdbarhed, farverne, der ikke efterlader nogen mærker, den perfekt konturformede børste og farven på hætten/flasken, der afspejler virkeligheden i den endelige nuance.

Forberedelsesløsninger

Uundværlig til semi-permanent manicure! Base Coat øger vedhæftningen af bygningsbaser eller gel, og når den påføres en korrekt forberedt negl, giver den perfekt vedhæftning og holdbart arbejde. Top Coat dedikeret til semi-permanent neglelak, gel og akryl giver langvarig modstand og en glans, der ikke falmer over tid. Beskytter farver mod gulning og misfarver ikke farver (sort efter belægning bliver ikke marineblå).

Farvede geler

Den ideelle UV-maling til både avanceret mikromaling og simpel NailArt. Den er perfekt til konturer, skygger, skygger og ornamenter. Den har et dispersionslag og vi anbefaler et Toplag over dekorationer.

Løsninger til fjernelse

Ren kosmetisk acetone, af højeste kvalitet, nødvendig for fjernelse af den semi-permanente manicure.

SHEMAX støvsugere

SHEMAX professionelle støvsugere er garanteret til at fungere non-stop i 6 år! Kvaliteten af de anvendte materialer og den særlige opmærksomhed under fremstillingsprocessen sikrer en perfekt opsamling af støv, der opstår under fjernelse af gel- eller akryllag på neglene.

akryl

Dipping Powder er et akrylpulver, der ikke kræver en UV-lampe for at tørre og er lettere end semi-permanent neglelak eller gel! At lave en manicure med akrylpulver er også ekstremt let og består af 4 enkle trin: påfør basen, indsæt neglen i pudderet, tør det overskydende pudder af med børsten, påfør pudderaktivatoren, og forsegl derefter.

LED/UV lamper

Vi tilbyder dig de bedste LED / UV-lamper, fra kendte producenter, som har bragt pålidelige og meget gode kvalitetsprodukter til negleteknikernes verden. LED'erne har en levetid på 50.000 timer. Timer 10, 30, 60 og 99 * sekunder. Low Heat Mode-funktionen (99 sekunder), der gradvist øger lysdiodernes effekt, så polymeriseringsprocessen af gelen på neglene foregår gradvist.