TOLDFRI – Ordrer er toldfrie og vil blive leveret direkte til din dør!
Topcoat

Venalisa -  V301 Blød Pink -  15 ml   Zoom ind

Venalisa - V301 Blød Pink - 15 ml

28.44 kr.  (moms inkluderet)

Venalisa V301 konstruktionsgel er fleksibel, nem at udjævne og afslutte. Vi anbefaler det til konstruktion af søm på skabelonen og realisering af apex eller på den naturlige negl.
Den er let elastisk og meget modstandsdygtig, bevarer C-kurven uden at gå af senere.
Under polymeriseringen afgiver det lidt varme, som kan undgås ved at tage en pause på omkring 5-6 sekunder.
Det giver den højeste grad af komfort for teknikeren, fordi mængden af støv under filning er minimal, og støvpartiklerne ikke stiger i luften.

Brugsmåde:
1. Forbered den naturlige negl ved at affedte, rense og feje
2. Påfør et lag Venalisa Primer og lad det tørre (luft) i 40-60 sekunder
3. Påfør et tyndt og ensartet lag Venalisa gel V301 på den naturlige negl og kur (vi anbefaler en Dual LED-lampe).
4. Klip skabelonen i hjørnerne af neglen, så den passer perfekt under den naturlige negl og på fingerens navle. Monter skabelonen under den naturlige negl, i dens forlængelse.
5. Påfør konstruktionsgelen på neglebunden og på skabelonen i den ønskede form og længde og polymeriser derefter i en LED-lampe i 60 sekunder.
6. Efter hærdning kan konstruktionen ombygges ved hjælp af et elektrisk batteri eller en fræser.

Farve: V301
Farve: {SHADE}
Samling: V301-V315
Mærke: Venalisa
Mængde: 15ml
48W LED-lampe: 60-90 sekunder
36W UV-lampe: 120 sekunder
Modstandsdygtighed: 3-4 uger


———

Alle vores produkter er 100% ORIGINAL og kommer direkte fra de officielle producenter.

Ordrer Topcoat er ledsaget af OVERENSSTEMMELSESCERTIFIKAT , der attesterer produkternes kvalitet.(5/5 stjerner)
Jeg er meget tilfreds med produkterne! Udover Venalisa VIP4 kollektionen købte jeg også 2 spider geler! Flotte farver og super pigmenteret. Jeg vender tilbage med en ny ordre!
Veronica K. – 31.01.2023
(5/5 stjerner)
Jeg er meget tilfreds med Venalisa neglelakker. Meget pigmenterede farver og en god pris. Toppen er meget blank og nem at påføre, ligesom bunden. Jeg vil helt sikkert vende tilbage med andre ordrer!
Oana C. – 19.01.2023
(5/5 stjerner)
Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af produkterne. Jeg blev positivt overrasket over neglelakkens nuance. Gummibaserne er fantastiske. Tak for den kvalitet du viser.
Corina L. – 17.01.2023
(5/5 stjerner)
Produkterne er af kvalitet, noget af sortimentet er svært at finde i andre netbutikker. Jeg kunne også finde Venalisa konstruktionsgeler eller stempelgel her, ikke kun neglelak. De bliver leveret super hurtigt. Du kan selv vælge, hvordan leveringen vil være, og under alle omstændigheder vil du modtage dem hurtigt. Priserne er super overkommelige. Virkelig fedt med Topcoat!
Sandra Laura M. – 16.01.2023
(5/5 stjerner)
Jeg bestilte Venalisa semi-permanent neglelak på anbefaling af en ven, og jeg er meget tilfreds. De har fantastisk dækning og holder i flere uger! Jeg vender tilbage med stor fornøjelse med nye ordrer.
Andrea C. – 25.11.2022
Se flere anmeldelser  
(5/5 stjerner)
Produkterne er som forventet og beskrevet. Det var den første ordre, men jeg blev positivt overrasket over leveringstiden, den lethed jeg kunne bestille og især produkterne og prisen. Tak til Topcoat-teamet for det smukke samarbejde
Roxana A. – 17.03.2023
(5/5 stjerner)
Produkterne er gode, jeg bestilte Dyppepulveret fra Rosalind. De er meget pigmenterede, smukke farver, ser godt ud på neglene og holder længe. Ordren kom hurtigt. De var meget godt pakket ind. Tak skal du have!
Teodor af Florentina – 08.03.2023
(5/5 stjerner)
Du er ekstraordinær! Ordren kom hurtigt, jeg kunne især godt lide deres emballage. I modsætning til andre sider sørgede de faktisk for at få alle produkterne til mig hele. Tak og jeg anbefaler dig på det varmeste.
Bocaniciu Argentina Raluca – 04.03.2023
(5/5 stjerner)
Meget tilfreds med produkterne. Jeg anbefaler med tillid! Jeg var lidt tøvende i starten, fordi jeg ikke vidste, hvor gode disse produkter er, og især hvad deres kvalitet er, men jeg fortryder ikke det valg, jeg tog.
Ana Maria B. – 02.03.2023
(5/5 stjerner)
Meget glad for produkterne! Kvalitet! Meget hurtig levering og overkommelige priser. Jeg kan varmt anbefale Topcoats hjemmeside. Jeg vil helt sikkert vende tilbage med en anden ordre!
Alexandra V. – 16.02.2023
Se flere anmeldelser